Elektromos fűtés, fagyvédelem

MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg

MAGNUM Mat

elektromos fűtőszőnyeg (0,75-25 m2)

A MAGNUM Mat egy egyedi kialakítású, szőnyeg jellegű padlófűtési berendezés, mely legtöbbször a már kialakított aljzatú padló, a meglevő padlóburkolat felületére kerül, így a már burkolt helységek padlófűtése utólag is megvalósítható. Mindössze 4 mm vastag, a csemperagasztó rétegbe is lefektethető, vésés és bontás nélkül. Mivel gyakorlatilag közvetlenül a burkolat alatt helyezkedik el, jelentősen lerövidül a padló felfűtési ideje, ezért az időszakosan használt helyiségekben (fürdőszoba, játszószoba, iroda, stb.) is jól alkalmazható.

MAGNUM Cable elektromos fűtőkábel

MAGNUM Cable

elektromos fűtőkábel (300-3300 W)

A MAGNUM Cable egy elektromos fűtőkábel, padlófűtés aljzatbetonba való telepítésre. A lefektetett kábelek közti távolság határozza meg a négyzetméterre számított fűtési teljesítményt. Ezzel biztosítva lehetőséget nagyobb fűtési kapacitás (gyorsabb reakcióidő, magasabb hőmérséklet), vagy ellenkezőleg, alacsonyabb kapacitás (állandó, vagy alacsonyabb hőmérséklet) kialakítására. A fűtési kábel könnyen hajlítható, így telepítése egyszerűen kivitelezhető. Rögzíthetjük szigetelőfóliára, szerelőrácsra, vagy akár közvetlenül a betonra.

MAGNUM Foil elektromos fűtőfólia

MAGNUM Foil

elektromos fűtőfólia (80/120 W/m2)

A fa-, parketta és laminált padlók egyre szélesebb körben alkalmazott padlóburkolat megoldások. Ezen meleg burkolatok padlófűtésére kínál megoldást, az újonnan kifejlesztett, csúcsminőségű MAGNUM Foil fűtőfólia. Közvetlenül a fa padlóburkolat alá telepíthető. Rendkívül vékony fűtőberendezés (mindössze 3 mm), vezérlése digitális termosztattal es padlószenzorral történik, így a felfűtés a teljes felületen egyenletesen jelentkezik. A faburkolat minőségének megőrzése érdekében a padló hőmérséklet maximuma a termosztát es a szenzor által szabályozott (jellemzően max. 28 °C).

MAGNUM X-treme Control érintőképernyős termosztát

MAGNUM X-treme Control

érintőképernyős termosztát elektromos padlófűtési rendszerekhez

Büszkén mutatjuk be az új MAGNUM X-treme Control érintőképernyős termosztatunkat! Színes kijelzős és stílusos megjelenésű, digitális óratermosztát kimondottan elektromos fűtési rendszerekhez tervezve. Bármely MAGNUM padlófűtési rendszer (fűtőkábel, fűtőszőnyeg és fűtőfólia) felszerelhető a MAGNUM X-treme Control termosztáttal. A termosztát tartozéka a külső padlóhőmérséklet érzékelő, a beépített szobahőmérséklet érzékelő, ezen túl három különböző termosztát keret választható hozzá, melyek jól illenek a legtöbb beltéri kapcsoló kerethez. A MAGNUM X-treme Control érintőgombjai segítségével egyszerűen és hatékonyan tudja működtetni elektromos fűtésrendszerét.

MAGNUM Sol elektromos mennyeztei fűtőpanel

MAGNUM Sol

elektromos mennyezeti fűtőpanel

A MAGNUM Sol mennyezeti fűtőpanel “láthatatlanul” beépíthető az álmennyezeti rendszerekbe, így olyan irodákban, bemutatótermekben és üzletekben is fűtest biztosít, ahol a beltér elrendezése előre kialakított és nincsen mód a padlóban vagy a falon utólagos fűtőberendezések elhelyezésére. A beépített tehermentesítő konzol segítségével bármely mennyezettípusra közvetlenül is felszerelhető. Előnye a gyors felmelegítési idő, így tökéletes a ritkábban használt helyiségek fűtésére, vagy ahol jellemzően rövid idő áll rendelkezésre a felfűtésre.

MAGNUM Look elektromos tükörfűtő fólia

MAGNUM Look

elektromos tükörfűtő fólia

MAGNUM Look tükörfűtés sminkelésnél vagy borotválkozásnál is garancia a páramentes tükörre! A tükörfűtő fólia a tükör világítás kapcsolójába is beköthető, így egy kapcsolással megoldott a párátlanítás is! További előny, hogy használatával nem maradnak meg a tükrön a törlés során keletkező foltok sem!
A MAGNUM Look egy közvetlenül a tükör hátuljára ragasztható öntapadó fűtőfólia. A fűtőelemek duplán szigeteltek, ezért biztonságosan alkalmazhatok nedves helyiségekben is. Magas fűtési teljesítmény, gyors, 5 - 8 perc közötti felmelegedési idő.

MAGNUM Outdoor Cable és Mat elektromos kültéri fűtőkábel és fűtőszőnyeg

MAGNUM OUTDOOR CABLE / OUTDOOR MAT

elektromos kültéri fűtőkábel és fűtőszőnyeg

Kültéri fűtőkábel nagyobb felületekre, mint rakodóterületek, vagy parkolók felhajtói, melyek hó- és jégmentesítése, a vezetési biztonság garantálása érdekében szükséges. A kültéri fűtőkábel közvetlenül a beton megerősítéséhez használt szerelőrácshoz erősíthető.
A kültéri fűtőszőnyeg járdák és kocsibejárók, vagy kisebb kültéri útfelületek fűtésére kialakított. Az üvegszálas hordozó háló vágható és hajtható, telepítése rendkívül gyors és egyszerű.
Ezeket egészítik ki a kültéri kapcsoló szekrények, termosztátok és érzékelők, melyek egyedileg is összeválogathatók, a pontos és hatékony működés érdeké...

MAGNUM Ideal elektromos fagymentesítő fűtőkábel

MAGNUM Ideal

elektromos kültéri fagymentesítő fűtőkábel

A kültéri kerti csapokat, vízvezetékeket az elfagyástól való megóvás érdekében a téli időszakra el kell zárni.
A MAGNUM Ideal automatikus működésű fagymentesítő fűtőkábel használatával a fagyveszély a múlté! Az Ideal fagymentesítő fűtőkábelek kimondottan a kültéri vízvezetékek és csapok fagytól való megóvására kialakítottak. A fűtőkábel beépített automatikus termosztáttal és villás dugóval felszerelt.
Egyszerűen tekerje körbe a fűtőkábelt a vízvezetéken vagy a kerti csapon, szigeteltje le, csatlakoztassa az elektromos hálózathoz és már el is készült az egyszerű, olcsó és biztonságos rendszer.

MAGNUM Trace Regular önszabályzó fűtőkábel

MAGNUM Trace Regular

önszabályzó fűtőkábel < 85°C

Ipari kategóriájú önszabályzó fűtőkábel, mely a csővezetékek és tartályok fagyvédelmét vagy hőmérsékletének fenntartását képes ellátni 85 °C-ig. Veszélytelen, veszélyes és korrózió veszélyes területeken való használatra. Akar a helyszínen is méretre vágható, önszabályozó működése, a fűtési teljesítményt a cső aktuális hőmérsékletéhez igazítja. Túlhevülés, égés veszélye még az egymást keresztező fűtőkábelek esetén sem áll fenn. Hőre lágyuló, korrózióálló külső bevonattal is rendelhető. Felhasználási terület: hidegvíz vezetékek, csővezetékek, öntözőrendszerek, olajvezetékek.

MAGNUM Trace Micro önszabályzó fűtőkábel

MAGNUM Trace Micro

önszabályzó fűtőkábel < 65°C

Ipari kategóriájú önszabályzó fűtőkábel, mely a csővezetékek és tartályok fagyvédelmét vagy hőmérsékletének fenntartását képes ellátni 65 °C-ig. Kialakításának köszönhetően, különösen jól alkalmazható kis átmérőjű vezetékekhez való használatra. A helyszínen is méretre vágható, önszabályzó működése, a fűtési teljesítményt a cső aktuális hőmérsékletéhez igazítja. Túlhevülés, égés veszélye még az egymást keresztező fűtőkábelek esetén sem áll fenn. Az MTM fűtőkábel hőre lágyuló, korrózióálló külső bevonattal, vagy magasabb korrózió ellenállású igény esetére, fluor polimer külső burkolattal is rendelhető.

MAGNUM Trace Gutter Heat önszabályzó fűtőkábel ereszcsatornákhoz

MAGNUM Trace Gutter Heat

önszabályzó fűtőkábel ereszcsatornákhoz < 85°C

Önszabályzó fűtőkábel, tetők és ereszcsatornák fagy- valamint jégmentesítésére kifejlesztve. Hóban és jeges vízben a kábel maximális teljesítmény leadás mellet üzemel. Amint a hó és a jég olvadni kezd, a fűtőkábel teljesítménye a felére csökken, majd a száradásig – a hőmérséklet emelkedésével párhuzamosan - tovább csökken a teljesítménye. Túlhevülés és égés veszélye az önszabályzó tulajdonságnak köszönhetően nem áll fenn. Hossza, a helyszínen is méretre vágható. Akár műanyag ereszcsatornába is telepíthető, külső burkolata korrózió- és UV-álló.

MAGNUM Trace Water önszabályzó fűtőkábel vízvezetékekhez

MAGNUM Trace Water

önszabályzó fűtőkábel vízvezetékekhez <65 °C

Önszabályzó fűtőkábel, vízvezetékek belső vagy külső fagymentesítésére. Hossza méretre vágható, így az adott csővezeték igényeihez jól igazítható. Önszabályzó tulajdonsága miatt biztonságos és megbízható, teljesítményét a fűtendő csővezeték hőmérséklete határozza meg. A fűtőkábel poliolefin külső burkolattal rendelkezik, így biztonsággal használható ivóvíz vezetékekben is.
A hőveszteség mértéke függ a csővezeték átmerőjétől, a külső hőmérséklettől és a folyadék áramlási sebességétől. Extra hőszigetelés használata javasolt!

MAGNUM Trace Hot Water önszabályzó fűtőkábel meleg víz vezetékekhez

MAGNUM Trace Hot Water

önszabályzó fűtőkábel meleg víz vezetékekhez <85 °C

Önszabályzó fűtőkábel, kimondottan (használati) meleg víz csővezetékek hőveszteségének kompenzálására kifejlesztve. Időszakaszos használati meleg víz felhasználáskor, a víz egy idő után lehűl a csővezetékben. Ismételt meleg víz kivétkor, a közben lehűlt vizet először ki kell engednünk a csővezetékből, mely jellemzően felhasználás nélkül, kidobott pénzként folyik el. Az MTHW fűtőkábel használatakor, túlhevülés és égés veszélye még egymást keresztező fűtőkábelek esetén sem áll fenn. Teljesítménye önszabályzó módon működik, a cső hőmérsékletének megfelelően.