Menu

MAGNUM elektromos mennyezeti infrapanel

MAGNUM elektromos kül- és beltéri katalógus 2016

A MAGNUM Sol mennyezeti fűtőpanel “láthatatlanul” beépíthető az álmennyezeti rendszerekbe, így olyan irodákban, bemutatótermekben és üzletekben is fűtést biztosít, ahol a beltér elrendezése stílusos, előre kialakított és nincsen mód a padlóban vagy a falon utólagos fűtőberendezések elhelyezésére.

A MAGNUM Sol mennyezeti fűtőpaneleket könnyű beépíteni álmennyezeti rendszerekbe vagy a tehermentesítő konzol használatával akár közvetlenül is felszerelhető a mennyezetre.
A MAGNUM Sol mennyezeti panelek infravörös hősugarakat bocsájtanak ki, melynek köszönhetően gyors és hatékony felfűtést valamint rendkívül kényelmes megoldást biztosítanak.
A panelek hő- és arányszabályzó módon működnek, ezért minimális az energiafelhasználásuk. Vezérlése hagyományos, vagy akár vezeték nélküli RF termosztáttal is történhet. 

Előnye a gyors felmelegítési ideje, így tökéletes a ritkábban használt helyiségek fűtésére, vagy ahol jellemzően rövid idő áll rendelkezésre a felfűtésre.
A MAGNUM Sol kényelmet, természetes és egészséges sugárzott hot valamint fűtést biztosít!

A mennyezeti infrapanelek műszaki jellemzőiről és kínálatáról bővebben a MAGNUM Termék katalógusban olvashat. A katalógus letöltése érdekében kérjük kattintson az ezen a weboldalon lévő kép alatti "PDF" ikonra. Konkrét kérdés esetén hívja Horváth Károly kollégánkat vagy írjon nekünk. A kapcsolat felvételhez kérjük, kattintson IDE.