Apríték készítő gépek

PEZZOLATO PTH SOROZAT

dobos apríték készítő gép - kalibrált mérettartományú apríték előállításához

Jellemzően erdészeti daru adagolású (de kézzel is etethető), dobos apríték készítő gépek, méret kalibrált minőségű, automata adagolású apríték kazánban elégethető apríték előállításához. Univerzális felhasználásúak, nem csak nagyobb átmérőjű ágak és fatörzsek esetén, de vékonyabb ágak, gallyak és fák, bokrok metszéséből származó anyag aprítására is nagy áteresztő teljesítménnyel használhatók. A vontatott kivitelek mellet, teherautóra szerelt vagy önjáró modellek is megtalálható a termékkínálatban.

PEZZOLATO H SOROZAT

tárcsás apríték készítő gép - kalibrált mérettartományú apríték előállításához

Jellemzően kézi adagolású, tárcsás apríték készítő gépek, méret kalibrált minőségű, automata adagolású apríték kazánban elégethető apríték előállításához. Négy modell, 150 mm és 300 mm közötti maximális átmérőjű ág-, illetve törzsvastagságú faanyag, metszésből származó ágak, vagy fatörzsek aprítására. A kardán hajtású változat mellett benzin, dízel, vagy elektromos motor meghajtású változatban is elérhetők, igény szerint, a nagyobb modellek erdészeti daruval is kiegészíthetők.

PEZZOLATO PZ SOROZAT

tárcsás aprító gép mulcs előállításához

Aprító gépek, nem méret kalibrált apríték, illetve mulcs előállításához. Hat modell, 110 mm és 250 mm közötti maximális átmérőjű ág-, illetve törzsvastagságú faanyag, leveles gallyak, metszésből származó ágak, vagy fatörzsek lezúzására és aprítására. A kardán hajtású változat mellett benzin, dízel, vagy elektromos motor meghajtású változatban is elérhetők. Az apríték végtermék mérettartománya szélesebb határok között szóródik, ezért automata adagolású apríték kazánban felhasználásuk nem javasolt.