Menu

Kostrzewa

Kostrzewa vegyes és pellet tüzelésű kazánok, pellet égőfejekA KOSTRZEWA vállalat 1978-ban alakult Lengyelországban, fejlesztési és gyártási tevékenysége a kezdetektől a biomassza tüzeléstechnika területére összpontosít. Az első automata működésű pellet tüzelésű kazánját 2001-ben, az első Lambda szonda vezérelt pellet kazánját 2007-ben mutatta be.

Jelenleg pellet tüzeléstechnika specialistaként, a termékei körét elsősorban a 10 és 300 kW közötti teljesítmény tartományban gyártott pellet tüzelésű kazánok és pellet égőfejek teszik ki.

Lengyelország meghatározó pellet kazán és pellet égőfej specialistájaként, magas szintű automatizálást és felhasználói kényelmet, valamint hatékony üzemeltetést kínál. Legújabb fejlesztésük a Twin Agro agri pellet kazán, mely a mozgórostélyos pellet égőfejének köszönhetően a legrosszabb minőségű pelleteket is képes tartós üzemben elégetni.

Berendezéseik Lengyelország mellett 15 európai országban, köztük Nyugat-Európa legigényesebb piacain is jelen vannak, köszönhetően az alkalmazott korszerű fejlesztési és gyártási technológiáknak és a nyugat-európai gyártóknál kedvezőbb árszínvonalnak.

A saját fejlesztésű pellet égőfejeik egyik legfontosabb ismérve, a hatékony égőfej tisztítás, melynek köszönhetően, berendezéseik a Magyar piacon is széles körben hozzáférhető, magasabb hamu tartalmú pelletek égetésére is alkalmasak.

Bővebb információt a márkaoldalon talál

Részletek