Menu

Pezzolato

PEZZOLATO FA APRÍTÉK ÉS MULCS KÉSZÍTŐ GÉPEK

A Pezzolato S.p.A, kínálata, a gyártott eszközök kivitele, valamint minősége alapján, Európa egyik legmeghatározóbb apríték készítő gép gyártója.

Az 1976-ban alapított vállalat két helyszínen, összesen 70.000 m2 gyártói területen, mintegy 120 szakember bevonásával, kizárólag professzionális, rendszeres vagy üzemszerű felhasználásra, és nem hobby vagy lakossági célokra fejleszti és gyártja gépeit.

Rendkívül széles termék kínálata három modell családban érhető el, 10 cm és 900 cm közötti maximális aprítható fatörzs-, vagy ágátmérővel.

A méretkalibrált apríték készítésére gyártott tárcsás és dobos rendszerű pezzolato aprító gépek eszközei mellett (H és PTH sorozat), speciálisan a metszésből, tisztításból, vagy ritkításból származó ágak, vékonyabb fatörzsek lezúzására, abból való mulcs előállításra is széles kínálattal (PZ sorozat) rendelkezik.

Kialakításuk alapján az óránkénti néhány köbméter áteresztő képességű függesztett berendezésektől, az önjáró, ráépített erdészeti daru adagolású 300-350 m3 áteresztőképességű aprítógépek is megtalálhatók a választékában.

Bővebb információt a márkaoldalon talál

Részletek