Menu

TermoCabi agri pellet égőfejek

TERMOCABI AGRI PELLET ÉGŐFEJEKA TermoCabi agri pellet égőfejek megtervezésében a vállalat több mint 10 éves tapasztalattal bír. A magasabb hamutartalmú és alacsonyabb olvadáspontú, ún. agri pelletek elégetésére alkalmas égőfejek fejlesztése és gyártása a cég szakterületévé vált.

Az agri pelletek olcsó energiaforrásként való elégetése nagy jelentőségű lehetőség a hazai felhasználók számára is, az árnak és a széles hozzáférhetőségnek köszönhetőn. Tüzelése során azonban nehézséget okoz a nagy mennyiségű és kisalakosodásra hajlamos hamu, melynek kezeléséhez nem megoldás a fa pelletek elégetésére tervezett, egyszerűbb kialakítású pellet égőfej.

Az évtizedes felhasználói tapasztalatok alapján, az agri pelletek biztonságos elégetéséhez a hagyományos levegő lefújásos hamutisztítás helyett, a kialakult salak összetörését biztosító mechanikus és a kompresszoros nagynyomású levegőtisztítás kombinációja a szükséges melyre megoldást nyújtanak a TermoCabi agri pellet égőfejek.

Az agri pellet égőfejek gyártásában úttörő TermoCabi cég termékei 17 országban vannak jelen, és 20 kW valamint 1000 kW közötti teljesítmény tartományban érhetők el. Új kazánokra, és meglévő berendezésekre utólagosan is felszerelhetők. Nem csak biomassza kazánok, de korábban olaj vagy gázégőfejjel üzemeltett kazánok esetében is kiemelkedő teljesítményre képesek.

Bővebb információt a márkaoldalon talál

Részletek