Menu

MAGNUM

MAGNUM padlófűtési rendszerek logó

elektromos fűtőkábel, fűtőszőnyeg, mennyezeti fűtőpanel, tükörfűtés, önszabályzó fűtőkábel, elektromos fagymentesítő fűtőkábel ereszcsatornához és kültéri csaphozFolyamatosság, megbízhatóság, magas szintű alkalmazott technológia és szolgáltatás, az a négy alapelv, amely biztosítja az 1992-es alapítás óta a MAGNUM cég működését.
Az elmúlt több mint 20 év piaci visszajelzései is azt erősítették meg, hogy a tartós működéshez, a specializált tudású szakemberek mellett, hosszú távú gondolkodásra, magas műszaki tartalmú termékekre és elsőrangú kiszolgálásra van szükség. Ezek az elvek jelennek meg a cég termékeiben.

 
A hollandiai székhelyű MAGNUM cég a kezdetektől elektromos fűtő és fagymentesítő berendezések fejlesztésére, gyártására és értékesítésére szakosodott.
 

Kínálatának legfontosabb termékei:
- elektromos padlófűtés, azon belül beltéri fűtőkábel, fűtőszőnyeg és fűtőfólia
- elektromos mennyezeti fűtőpanel
- tükörfűtés
- kültéri elektromos fűtő és fagyvédelmi eszközök, azon belül kültéri fűtőkábel és fűtőszőnyeg
- különböző méretezésű és feladatra tervezett kültéri önszabályzó fűtőkábel, kültéri kerti csapokhoz elektromos fagymentesítő fűtőkábel és önszabályzó fűtőkábel ereszcsatornához
- ezen túl a fenti berendezések üzemeltetéséhez saját tervezésű és fejlesztésű termosztát és vezérlő berendezés
 
A hollandiai piacvezető cég intelligens termékei kiemelkedő minőségben és akár élethosszig tartó garanciával nem csak Nyugat-Európában, de a közép- és kelet-európai országokban is jelen vannak.

Magyarországon a cég termékeinek kizárólagos forgalmazója a BIOKOPRI Kft.

Bővebb információt a márkaoldalon talál

Részletek