Menu

MAGNUM önszabályzó fűtőkábel csővezetékhez

MAGNUM elektromos kül- és beltéri katalógus 2016

A MAGNUM Trace termék kínálat, különböző méretezésű és alkalmazási célú, ipari kategóriájú önszabályzó fűtőkábelekből áll, melyek a csővezetékek és a tartályok fagyvédelmét vagy hőmérsékletének fenntartását képesek ellátni, a típustól függően 65, illetve 85 °C-ig.

Veszélytelen, veszélyes és korrózió veszélyes területeken való használatra. Akár a helyszínen is méretre vághatók, önszabályzó tulajdonságuk miatt emelik a rendszer biztonságát és megbízhatóságát. Túlhevülés, égés veszélye még az egymást keresztező fűtőkábelek esetén sem áll fenn. Önszabályzó működésük, a fűtési teljesítményt a cső aktuális hőmérsékletéhez igazítja. A MAGNUM Trace fűtőkábelek hőre lágyuló, korrózióálló külső bevonattal is rendelhetők.

Termék kínálat:

  • MAGNUM Trace Regular önszabályzó fűtőkábel <85 °C
  • MAGNUM Trace Micro önszabályzó fűtőkábel <65 °C
  • MAGNUM Trace Water önszabályzó fűtőkábel vízvezetékekhez <65 °C
  • MAGNUM Trace Hot Water önszabályzó fűtőkábel meleg víz vezetékekhez <85 °C

 

Az egyes típusokról, műszaki jellemzőkről és a rendelhető kültéri termosztátokról bővebben a MAGNUM Termék katalógusban olvashat. A katalógus letöltése érdekében kérjük kattintson az ezen weboldalon lévő "PDF" ikonra. Vagy konkrét kérdés esetén írjon nekünk. A kapcsolat felvételhez kérjük, kattintson IDE.