Menu

MAGNUM elektromos tükörfűtő fólia

MAGNUM elektromos kül- és beltéri katalógus 2016MAGNUM Look elektromos tükörfűtő fólia telepítési útmutató

A MAGNUM Look tükörfűtő fólia garancia a tiszta, páramentes tükörre! Többé nem szükséges a tükröt törölgetnie ha borotválkozni, esetleg sminkelni szeretne egy jóleső, forróvizes zuhanyzás után. A tükörfűtő fólia a tükör világítás kapcsolójába is beköthető, így egy kapcsolással megoldott a párátlanítás is! További előny, hogy használatával nem maradnak meg a tükrön a törlés során keletkező foltok sem!

Az energiamegtakarítás érdekében javasolt a fürdőszoba világításra való közvetlen csatlakoztatás.
A MAGNUM Look egy öntapadó fűtőfólia, melyet közvetlenül a tükör hátuljára ragasztható. A fűtőelemek duplán szigeteltek, ezért biztonságosan alkalmazhatók nedves helyiségekben is. A magas fűtési teljesítménynek köszönhetően 5 - 8 perc közötti felmelegedési idővel számolhatunk. A felfűtés során a tükör rövid idő alatt mintegy 40°C-ra melegszik fel, amely hőmérséklet már elégséges a tökéletes páramentesítéshez. A maximális tükörhőmérséklet 50°C-ra korlátozott, mely a rendszer használatát és érintését is teljesen biztonságossá teszi.

A rendelhető méretekről és műszaki jellemzőkről bővebben a MAGNUM Termék katalógusban olvashat. A katalógus letöltése érdekében kérjük kattintson az ezen weboldalon lévő kép alatti "PDF" ikonra.
Konkrét kérdés esetén írjon nekünk. A kapcsolat felvételhez kérjük, kattintson IDE.