Menu

MAGNUM önszabályzó fűtőkábel ereszcsatornákhoz

MAGNUM elektromos kül- és beltéri katalógus 2016

MAGNUM Trace Gutter Heat (MTGH) egy önszabályzó fűtőkábel, mely elsősorban tetők és ereszcsatornák fagy, valamint jégmentesítésére lett kifejlesztve. Hóban és jeges vízben a kábel maximális teljesítmény leadás mellet üzemel. Amint a hó és a jég kezd olvadni, a MTGH önszabályzó fűtőkábel teljesítménye a felére csökken, majd a száradásig – a hőmérséklet emelkedésével párhuzamosan - tovább csökken a teljesítménye.

Túlhevülés és égés veszélye az önszabályozó tulajdonságnak köszönhetően egyáltalán nem áll fenn. Hossza igény szerint, a helyszínen is méretre vágható. Akár műanyag ereszcsatornába is telepíthető közvetlenül, fekete külső burkolata korrózió- és UV-álló, ezért a rendszer megbízható és időtálló megoldás.
Az MTGH fűtőkábel telepítése egyszerű, speciális szerszámokat, vagy szaktudást nem igényel. A gyári rögzítő-, csatlakoztató és távtartóeszközök, vagy pántok a fűtőkábel csomag részét képezik.

Fontos tudnivalók!

  • A fűtőkábel üzemeltetéséhez javasolt egy kiegészítő vezérlőtermosztát használata. A leghatékonyabb megoldás egy hőmérséklet- és nedvességszenzorral ellátott termosztát alkalmazása.
  • A fűtőkábel nem használható bitumen felületeken.

 

A műszaki jellemzőkről és a rendelhető kültéri termosztátokról bővebben a MAGNUM Termék katalógusban olvashat. A katalógus letöltése érdekében kérjük kattintson az ezen weboldalon lévő kép alatti "PDF" ikonra.
Konkrét kérdés esetén írjon nekünk. A kapcsolat felvételhez kérjük, kattintson IDE.