Menu

MAGNUM elektromos kültéri felület fűtés

MAGNUM elektromos kül- és beltéri katalógus 2016

Kültéri felhajtók és rámpák, kocsibejárók, rakodóterületek, lépcsők, helikopter leszálló pályák, hidak vagy gyalogos járdák és bejárók hó- valamint jégmentesítésére kínálnak a MAGNUM kültéri elektromos felületfűtési rendszerei alacsony üzemeltetési költségű megoldást.

A kategóriában három termékcsoport érhető el:

  • MAGNUM Outdoor Cable - kültéri elektromos fűtőkábel
  • MAGNUM Outdoor Mat - kültéri elektromos fűtőszőnyeg
  • MAGNUM Outdoor Control - kültéri elektromos fűtésvezérlés

 

MAGNUM Outdoor Cable
Főleg nagyobb kültéri felületekre, mint rakodóterületek, kocsibejárók vagy parkolók felhajtói, melyek hó- és jégmentesítése a vezetési biztonság garantálása érdekében szükséges. A MAGNUM kültéri fűtőkábel közvetlenül a hegesztett síkhálóhoz erősíthető, mielőtt a homokágyra, beton vagy aszfaltréteg leterítésre kerül. A MAGNUM kültéri fűtőkábelek fejlett technológiáját két kültéri szenzor (kültéri hőmérséklet és nedvesség mérése), továbbá egy, a vevői igényekhez igazított vezérlőszekrény egészíti ki. A táp- és fűtőkábel csatlakoztatása a vezetéken belül, elektromos hegesztéssel kivitelezett. A fűtőkábel mechanikai sérülések elleni védelmét, valamint a kábel okozta elektromágneses sugárzása ellen egy alumínium tok nyújt védelmet. Így a kábel nem okozhat interferenciát a mobiltelefonokban, elektromos garázskapu nyitó vagy biztonsági rendszerekben, stb. A fűtőkábelt belülről egy magas hőállóságú PTFE (Teflon) réteg, míg kívülről egy, a vegyi anyagoknak jól ellenálló PVC réteg borítja.

MAGNUM Outdoor Mat
A kültéri fűtőszőnyeg kimondottan járdák és kocsibejárók, illetve kisebb kültéri útfelületek fűtésére lett kialakítva. Az üvegszálas hordozó háló vágható és hajtható, így telepítése rendkívül gyors és egyszerű. A MAGNUM kültéri fűtőszőnyegek fejlett technológiáját két kültéri szenzor (kültéri hőmérséklet és nedvesség mérése), továbbá egy, a vevői igényekhez akár egyedileg is igazított vezérlőszekrény egészíti ki.
A táp- és fűtőkábel csatlakoztatása a vezetéken belül, elektromos hegesztéssel kivitelezett. A fűtőkábel mechanikai sérülések elleni védelmét, valamint a kábel okozta elektromágneses sugárzása ellen egy alumínium tok nyújt védelmet. Így a kábel nem okozhat interferenciát a mobiltelefonokban, elektromos garázskapu nyitó vagy biztonsági rendszerekben, stb. A fűtőkábelt belülről egy magas hőállóságú PTFE (Teflon) réteg, míg kívülről egy, a vegyi anyagoknak jól ellenálló PVC réteg borítja.

MAGNUM Outdoor Control
A teljesen vízhatlan vezérlőszekrény kapcsolótáblája a fűtőkörök számához és teljesítményéhez igazítható. Nagyobb projektekhez, a rendszer teljesítmény szabályzókkal, akár 50 kW-ig bővíthető, hogy elkerüljük a csúcsterhelést, és energiát takaríthassunk meg. A rendszerek rugalmasan, egy vagy három fázisú elektromos csatlakozásról is működtethetők.

Érzékelők (ETOG-55)
A kültéri érzékelők saját fűtő betéttel felszereltek, amely a ráfagyott jeget vagy havat olvasztja le. A rendszer kizárólag akkor kezd fűteni, ha a külső hőmérséklet a beállított érték alá csökken (pl. +3 °C) és ezzel egyidőben az érzékelő nedvességet érzékel. Ez a működési mód kizárólag indokolt esetben használ áramot, mely garantálja a hatékony energia felhasználást.

 

A berendezések műszaki jellemzőiről és a rendelhető kültéri termosztátokról bővebben a MAGNUM Termék katalógusban olvashat. A katalógus letöltése érdekében kérjük kattintson az ezen weboldalon lévő kép alatti "PDF" ikonra.
Konkrét kérdés esetén írjon nekünk. A kapcsolat felvételhez kérjük, kattintson IDE.