Menu

MAGNUM elektromos padlófűtés termosztátok

MAGNUM elektromos kül- és beltéri katalógus 2016

Elektromos padlófűtés termosztátok, MAGNUM Mat fűtőszőnyeg, MAGNUM Cable fűtőkábel vagy MAGNUM Foil fűtőfólia vezérléséhez. Három különböző tudású és megjelenésű termosztát az eltérő felhasználói igényeknek megfelelően.

MAGNUM X-treme Control
Büszkén mutatjuk be az új MAGNUM X-treme Control érintő képernyős termosztátunkat! Ez a színes kijelzős és stílusos megjelenésű, digitális óratermosztát kimondottan elektromos fűtési rendszerekhez lett tervezve. Bármely MAGNUM padló fűtési rendszer (fűtőkábel, szőnyeg és fólia) felszerelhető egy MAGNUM X-treme Control termosztáttal, és a termosztát tartozékát képező külső padlóhőmérséklet érzékelővel, beépített szobahőmérséklet érzékelővel, valamint három különböző termosztát kerettel, melyek jól illenek a legtöbb beltéri villanykapcsoló kerethez. A MAGNUM X-treme Control érintő gombjai segítségével egyszerűen és hatékonyan tudja működtetni elektromos fűtési rendszerét. Az új kaméleon funkció segítségével a termosztát kijelzőjét könnyen hozzáigazíthatja az adott helyiség színéhez. A stílusos képernyővédő mutatja az időt, a hőmérsékletet, és a beállított üzemeltetési módot, anélkül, hogy hozzá kellene érnie. Az új súgó funkció, 10 másodperccel az egyes menü pontokba való belépés után megjelenik, és részletesen leírja a beállítási lehetőségeket. Az automatikus fa-padló üzemmódban pedig a termosztát legfeljebb 28°C-os padló hőmérséklet engedélyez. Ezekkel a tulajdonságokkal a MAGNUM X-treme Control az egyik legjobb és legbiztonságosabb választás bármely elektromos fűtési rendszerhez.

MAGNUM Z-Wave Control
A termosztát egy standard süllyesztett szerelvénydobozba telepíthető. A termosztát beépített Z-Wave 500-as chip segítségével csatlakoztatható Intelligens Otthon rendszerekhez, mint például a Fibaro, Sensio, Vera, vagy a Zipato. A kijelző megjeleníti a padló- vagy szobahőmérsékletet. A menüben érintő gombokkal navigálhatunk, a gombok megnyomásával, a kijelzőn megjelenik a beállított hőmérséklet érték. A Z-Wave termosztát egyfázisú kapcsolóval van ellátva és akár két további hőmérséklet érzékelővel is összekapcsolható (pl. padló és külső hőmérséklet).

MAGNUM Standard Control
Azoknak, akik a digitális vezérlés helyett, az egyszerűséget részesítik előnyben, vagy például ipari körülmények között, ahol egy állandó hőmérséklet fenntartása szükséges, kényelmes megoldást nyújt a MAGNUM Standard Control termosztát. Egyszerű kezelőfelülete, ki/be kapcsológombból és hőmérséklet-szabályozóból áll.

 

Az egyes termosztátok műszaki jellemzőiről bővebben a MAGNUM Termék katalógusban olvashat. A katalógus letöltése érdekében kérjük kattintson az ezen weboldalon lévő kép alatti "PDF" ikonra. Konkrét kérdés esetén írjon nekünk. A kapcsolat felvételhez kérjük, kattintson IDE.