Vevőszolgálat

BIOMASSZA KAZÁN VEVŐSZOLGÁLAT

A jó fűtés technikai szerviz szolgáltatás ismérve:
A közel van Önhöz. Tudásával, tapasztalatával, valamint a kazántechnika iránti felelősségével a nap 24 órájában a rendelkezésére áll.

biokopri-ikon-tobb-mint-200-biomassza-kazan-tapasztalataval[1]
Több mint 300 biomassza kazán tapasztalatával
Ha tőlünk vásárol, akkor nem kell attól félnie, hogy az Ön kazánján tanulja meg a forgalmazó is szakmát. Több, mint 300 darab, 10 kW és 1,2 MW közötti teljesítményű, jelenleg is üzemelő kazánunk tapasztalata az Ön számára is kiszámítható biztonságot jelent.

biokopri-ikon-24-h-beluli-kiszallas[1]
Országos mobil szerviz, akár 24 órán belüli kiszállással
Fűtési szezonban, ha áll a kazán, az Ön számára is vészhelyzet. A BIOKOPRI partnereként azonban az ország teljes területén számíthat arra, hogy akár 24 órán belül* megkezdjük a hiba elhárítását.
*A 24 órán belüli szervizszolgáltatás kizárólag az erre szerződött partnereink számára biztosított.

biokopri-ikon-hazai-szakember-garda[1]
Hazai szakember gárda
Jó a gyári szakember, de az esetek többségében külföldről jön és csak szélsőséges meghibásodások esetén utazik be az országba. Akkor is jellemzően csak napokkal a meghibásodás felmerülése után. Önnek nem kell a külföldi szakemberre várnia, mert a BIOKOPRI naprakész tudású magyar szakemberei a közvetlen közeléből érkeznek.

biokopri-ikon-5-es-2-ev-biokopri-garancia[1]
5 és 2 éves garancia
Az Ön számára a gyártói garancia is a biztonságot jelenti. Az általunk forgalmazott kazánok kazántestére jellemzően 5 év garanciát**, míg a kazánok forgó és mozgó berendezéseire 2 év általános garanciát biztosítunk a gyártóink támogatásával.
**A Centrometal EKO-CK P vegyes tüzelésű kazántestek minőségére, a gyártói feltételek teljesülése esetén, akár 10 éves garanciát is vállalunk.

biokopri-ikon-folyamatosan-kepzett-szerviz-szakemberek[1]
Folyamatosan képzett szerviz szakemberek
A képzetlen „szakember” sok esetben több kárt okoz, mint hasznot. Azért hogy Önnek ne kelljen ettől tartania, a BIKOPRI szervizes szakemberei minden évben legalább 2 hetet töltenek gyártói továbbképzéseken és szakmai konzultációkon.

biokopri-ikon-specialisan-felszerelt-szervizjarmuvek[1]
Speciálisan felszerelt szervizjárművek
Nem csak a mobil telefonok vagy a konyhai robotgépek mentek keresztül jelentős műszaki fejlődésen az elmúlt 10 évben. Hasonló csendes forradalom zajlott a kazán technika területén is.
Ezzel a változással tartanak lépést a mi fűtéstechnikai szakembereink és a speciális szerviz eszközeink is.
Mobil számítógépek a kazán software-k frissítéséhez és diagnosztikai feladatokhoz. Füstgáz elemző berendezés a kazánok hatékony finomhangolásához. Nagy nyomású tisztító eszközök a karbantartásokhoz.

biokopri-ikon-uzemeltetesi-tanacsadas-es-kezeloi-oktatas[1]
Üzemeltetési tanácsadás és kezelői oktatás
A magyar nyelvű kezelési utasítás törvényi előírás, a személyes szakmai tanácsadás vagy üzemeltetési oktatás azonban nem csak az üzemeltetési biztonságot, de a kazánok élettartamát is növeli. Mi ezért tartunk minden általunk értékesített kazán technika első begyújtásakor a helyszínen egy személyes üzemeltetési oktatást.